Koronavirus_1

Кристина Налбантова представя филма „Под карантина“ по БТВ

Най-голямата карантина в съвремието ни и коронавирусът, довел до нея – в bTV Репортерите тази събота

 

Кристина Налбантова представя филма „Под карантина“

 

В съботната вечер на 15 февруари, екипът на bTV Репортерите, в лицето на журналиста Кристина Налбантова и оператора Николай Кънчев, ще разкаже за предизвикателствата, пред които се изправи Китай и целият свят.

 

В навечерието на 2020 година, когато Китай докладва на Световната здравна организация за увеличаващ се брой случаи на пневмония с неясен причинител, все още никой не знае, че може би сме изправени пред епидемия.

 

На 7 януари става ясно, че светът се сблъсква с непознат досега вирус – нов щам на коронавируса. По-късно СЗО обяви тази зараза за глобална заплаха. Заразените вече са десетки хиляди, а броят им се увеличава с всеки изминал ден. До този момент новият коронавирус взе живота на над 1000 души, а медицината все още не знае как да го лекува. Екипът на bTV Репортерите ще разкаже и за уникалните по мащаба си мерки, които предприе целият свят в опит да ограничи епидемията.

 

Във филма „Под карантина“ зрителите ще станат свидетели и на безпрецедентната медицинска евакуация на български студенти, попаднали в центъра на заразата – град Ухан. За операцията от първо лице ще разкажат двамата пилоти, които върнаха сънародниците ни у дома.  Гледайте bTV Репортерите тази събота, веднага след централната емисия на bTV Новините.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *