10522

Карлсон от КПКОНПИ

Карлсон от КПКОНПИ нямало да се обяснява за компроматни глупости, че има барбекю, сауна и какво ли не върху някакви 186 квадрата. „Сигурно ще се намерят хора, за които ще е странно, че живея на покрива. Но всеки е там, където иска да бъде“, рече Карлсон на Дребосъчето.

Нашият Карлсон – с голямата наказателна тояга в ръцете срещу незаконното имущество, отказва да отговаря на въпроси. И обвинява дребосъчетата (медиите) в активни мероприятия и че се занимават с компроматни глупости. Тц, тц!

И така ще бъде, свиквайте. Точка по въпроса, рече Карлсон от КПКОНПИ. „Най-трудно се отговаря с „да“ или „не“ на прости въпроси!“, казва сладкият Карлсон на Дребосъчето. И още: „Мога да защитавам своето. Обичам реда – това, което е мое, си е мое. Другото е наше.“ Карлсон от КПКОНПИ и той така смята: че може да проверява всеки и всичко, а него никой не можело да го проверява. Защото се проверяват сами, взаимно. Сега щял да го проверява този, дето си го избраха.

А в Германия вече хълцат. Там написаха, че Цветанов е олицетворение на корупцията. Не, това не са дребосъчетата, които трябва да свикват с поставянето на точка от силните. Става дума за Германия – люпилнята на ГЕРБ.

„Сигурно ще се намерят хора, за които ще е странно, че живея на покрива. Но всеки е там, където иска да бъде“, казва сладкият Карлсон от детската история. Нашият Карлсон също иска да е на върха. И все още вярва, че това, дето е забранено (уж) по закон на Цветанов, Цацаров, Борисов, Пеевски и сие, за него е разрешено. И че политическият чадър е завинаги.

Нашият Карлсон така и не разбра, че медиите не организираха пропадането му, а просто го отразяват. Вицът с охраната от НСО, защото някой го заплашил с убийство, предизвиква толкова смях, колкото и историята с намесата на Москва в апартаментния казус на Цветанов. И да, нашият Карлсон от КПКОНПИ с право се страхува. От „своите“. А настъпването на мотиката с отказа да говори пред медиите само усложнява положението му. „Своите“ ще си изперат ръцете с него.

„Всеки има право да се опита да бъде Карлсон. Макар че досега има само един такъв екземпляр.“ Карлсон, дето живее на покрива, нямаше как да знае, че ще се появи Карлсон от КПКОНПИ. Който също живее на покрива. И който също си повтаря: „Спокойствие и само спокойствие“. Нагло и безцеременно си мисли, че слага точката.

Може и да са прави Цветановци, че наистина няма кой да ги накаже. И че те решават кога да сложат точката.

Карлсон от КПКОНПИ обаче вече не е от тези, дето ще слагат точката. По-добре да си налее едно малко, да поседне на терасата и да помисли за Барни Ръбъла, който загрява край страничната линия.

„От покрива можеш да видиш цялата прелест на звездите, а от прозореца – не. Да се чудиш защо хората не живеят на покривите!“, размишлява сладкият Карлсон с перката.

А, една от мечтите на нашия Карлсон – да седне в стола на главния прокурор, няма да се сбъдне. Точка.

Print Friendly

Автор: в."Дума"


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *