IMG

Дълги елегантни рокли за пълни жени

 

Трябва ви рокля за официален повод, но се притеснявате от фигурата си? Не можете да се похвалите с изваяни извивки и се чудите от къде да започнете? Да, напълно наясно сме, че не всяка е родена богиня, но това не може ѝ попречи да се почувства като богиня с правилния тоалет.

В тази статия ще разберете как да избирате дълги елегантни рокли, за да изглеждат отразителни по всяко време.Това съобщиха за „Несебър нюз “ .

IMGПървото и важно условие е, когато избирате елегантни рокли, а и не само, да знаете коя част от тялото си искате да прикриете и коя искате да прикриете и коя да покажете да показ.  При елегантните рокли е добре да не се показва много от тялото ви. При дребни поводи и ежедневие можете да използвате и други по-свободни модели.

Тъй като сте с по-пълничка фигура е хубаво да избирате рокли, които да са по-прилепнали в горната част и да подчертаят деколтето ви, а надолу да се спускат свободно.

Избягвайте рокли, които включват цветя, райета и други подобни десени. Можете да се спрете на такива, които са с вертикални линии, тъй като те ще ви направят да изглеждате по-слаби.

Избирайки елегантни рокли, а и не само, то обърнете внимание и на материята. Нека тя да бъде нежна и мека, която не седи грубо, за да не придава и излишни килограми.

Ако имате пълна талия, то можете да изберете рокля, която да измести погледа към бюста и обратното. Ако имате пък широки рамене, можете да намерите рокля, която има някакъв акцент или украшение.

Не избирайте рокли, които са по-широки, тъй като по този начин ще постигнете обратния ефект.

Аксесоарите са едно чудесно допълнение към елегантните рокли. Заложете на масивни бижута и чанти. Ако харесвате шалове, то можете сложите такива, които да падат свободно по тялото и да допълват тоалета ви.

Не забравяйте, че най-големия аксесоар към вашите елегантни рокли е усмивката. Винаги бъдете усмихнати и енергични дори и да изглеждате малко пълнички. Все пак не е важно как изглеждате, а какво показвате на хората. А ако знаете как да съчетавате дрехите, така че да показват истинската ви същност, то вие сте една богиня в очите на всеки, който ви срещне!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *