афиш

Деца таланти ще бъдат отличени на VII-то издание на наградите на Фондация „Шанс за децата на България“

 

 

афишНа 19.05.2017г. от 18:00 часа в Драматичен театър „Адриана Будевска“ Фондация „Шанс за децата на България“ и Бургаският център за млади таланти ще отличат най-успешните даровити деца с програмата си „Награди, стипендии и отличия“.Награди ще получат и финалистите от III-та регионална олимпиада по информатика, организирана съвместно с Бургаски свободен университет.

Седмото издание на церемонията по награждаването е в навечерието на Годишния празник на таланта и ще бъде съпътствано с официалната премиера на вече отличените дебютни спектакли на театрално арт студио към Център за млади таланти „Лили и Хрили“ по текстове на Валери Петров и „Приказка за пътя“ по Стефан Цанев, режисьор Румен Велев.

 

поканаГостите ще могат да се насладят и на модното ревю „Хоризонти“ на участниците в проектите по моден дизайн „Дебют“ и декоративно- приложни изкуства „Декорация и дизайн“ с ръководител Албена Свещарова. Във фоайето на театъра ще бъде открита благотворителна художествена изложба-базар „Нарисувана любов“.

С творбите си, децата, участници в проектите по изкуства  „Живопис и графика“ и „Интериорен дизайн“ с ръководител Таня Стоянова, ще покажат на публиката по оригинален и неповторим начин своя талант. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати изяви на млади таланти и деца в нужда.

Организаторите канят гражданите и гостите на Бургас да посетят уникалното мероприятие !

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *