76-167645-1_wide

„В името на народа” с Димитър Байрактаров – новата рубрика

„В името на народа” с Димитър Байрактаров – новата рубрика в предаването на Николай Бареков  „Презареди България”

Ексклузивни разкрития, разобличаващи факти и смайващи кадри от живота на българските депутати ще представя Димитър Байрактаров всяка седмица в предаването на Николай Бареков „Презареди България”, което се излъчва четвъртък от 22:00 часа по телевизия Евроком.

Човекът, който се отказа от депутатското си място и напусна патриотите  заради липсата на какъвто и да е морал и принципи във формацията и чиито думи впоследствие се потвърдиха напълно, се завръща в българския парламент, но този път като журналист, който ще следи изкъсо работата на народните избраници.

 Най-новата едноименна телевизионна рубрика „В името на народа” ще бъде част от започнатия вече от евродепутата Николай Бареков телевизионен граждански проект за контрол на политическите среди у нас.

Байрактаров ще влиза в кулоарите на Народното събрание, за да задава неудобните въпроси, чийто отговори гражданите искат да получат. Опитният журналист ще надникне зад кулисите на парламентарния живот в България и ще разкрие дълбоко прикриваните от зрителите сцени и постановки.

В първия епизод на рубриката „В името на народа” той ще покаже тоталната безотговорност и лицемерие на  управляващите днес. Зрителите ще бъдат запознати с безхаберното отношение на властимащите, които харчат безцеремонно народни пари, към българските деца.И най-важното – ще получат отговор на въпроса  ще дарят ли българските депутати заплатите си за месеците,  в които се шляяха и правеха рекорди по бездействие.. Всичко това този четвъртък от 22:00 часа в предаването „Презареди България” на Николай Бареков  по телевизия Евроком.

Линк към видео:

https://www.youtube.com/watch?v=WxmwOE7KkO4

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *