Банер За децата с любов (1)

Благотворителна кампания „За децата с любов“

 

„ЗОНО – Заедно Обединени за Ново Общество“, споделя първата  благотворителна кампания „За децата с любов“. Нашата организация е фокусирана върху подкрепа и помощ на деца и родители, като усилията ни са насочени към това да ги предпазим от травми и сътресения на личността им, както и да запазим повече семейства от разпадане.

С настоящата кампания ние се стремим да помогнем деца и младежи с таланти, чиито семейства са изправени пред финансови затруднения и не могат да подкрепят развитието и реализацията на техните способности. Както и деца, които са в неравностойно положение и са застрашени от бедност и социална изолация, поради липсата на необходимите средства.

Кампанията „За децата с любов“ стартира наскоро и първият етап по набирането им ще продължи до 31 август. Със силата на съпричастност и общи усилия, ние искаме да променим живота на колкото се може повече деца за по-добър живот.

Ще бъдем благодарни, ако може да подкрепите нашата кампания като я споделите с Вашата общност, членове и съмишленици. Подкрепата Ви ще помогне да достигнем до повече хора и да привлечем вниманието към нуждите на тези деца.

Освен това, ако разполагате с информация как и къде можем да се свържем с такива семейства, които да се включат в кампанията, ще сме признателни да ни насочите. Обединени можем да постигнем по-големи и трайни резултати!
Банер За децата с любов 2 (1)

Кампанията може да разгледате тук: https://tuns.world/zadecata/

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *