768x432r2e2e

Арестуваха бургазлийка в Слънчев бряг

 

Задържането на 21 годишната Красимира Мирославова Костова, обявена за международно издирване с европейска заповед за арест, е осъществено благодарение перфектната организация и бързите полицейски действия на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на служителите от Районно управление – Несебър.

Красимира Костова пребивавала в апартамент, разположен в близост до търговски обект, държан от родителите й, на главната алея до х-л „Кубан” в Слънчев бряг. Проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия в резултат на които е констатирано, че семейството на Костова притежава жилище в курортния комплекс, което обаче отдава под наем и не ползва в лично качество.

Установено е, че родителите на бургазлийката стопанисват няколко търговски обекта в Слънчев бряг, като в близост до единия от тях се намира и обитаваното от тях жилище. Въпреки липсата на настояща адресна регистрация, в резултат на оперативното майсторство и професионализма на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър, Красимира Костова е установена в търговския обект, разположен до сезонното жилище, като е задържана първоначално за срок до 24 часа / полицейско задържане/, а впоследствие приведена в следствения арест в Бургас с прокурорско постановление за задържане за срок до 72 часа.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *