New Imager3r23r2r23

ЧЕТЕТЕ ,ЗА ДА СТЕ ИНФОРМИРАНИ ,КАКВО СЕ СЛУЧВА В НЕСЕБЪР !

DWDWDWDWЧЕТЕТЕ, ЗА ДА СТЕ ИНФОРМИРАНИ!

Продължава абонаментната кампания.                                                                                          

   Не чакайте крайния срок за да си осигурите “Слънчев бряг прес”  с кат. №2532- за 30 лв .А с кат.№2533 -за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди-ще ви струва два пъти по-евтино

 Възползвайте се! Не пропускайте момента за абонамента!

Eдинствено  в  новото издание на вестника,отпечатано на рециклирана хартия, може да прочетете:                                                                                                                                                                       

 

-Общинският съвет завишава броя на такситата, утвърдени с решение № 90 от протокол № 4/29.01.2016 .С единодушно гласуване от 21 съветници се осъществи дейността по таксиметров превоз на пътници на територията на Община Несебър за календарната 2016  с 35  бр. и общият им бр. става 690.                                                                                                                              

 

-Кметът на Несебър Николай Димитров бе сред личностите, които Областният съвет на БЧК- Бургас удостои с медал и званието „Заслужил деятел на БЧК“ за дългогодишна активна червенокръстка дейност. Това се случи по време в навечерието на 8 май – Международния ден на Червения  кръст и Червения полумесец.

 

В размер по 200 лв, и не само за награждаване на учители, деятели на културата и ученици от Община Несебър бе представено честването за 24 май – Ден на българската просвета и на славянската писменост и култура.

 С 21 «за» от 21 общински съветници на основание чл. 21, ал. 1, т. 23 от ЗМСМА, гласуваха да  бъде  отпуснати   индивидуални   парични  награда за учители, деятели на културата и ученици от общински училища.

 

Общинският съвет с  21 „за” от гласували 21 съветници  на основание чл.21 ал.1 т.2  от  ЗМСМА и чл.122 ал.2 от Закона за публичните финанси, Общинският съвет увеличи числеността на персонала на кметство Обзор с 8  щатни бройки в рамките на утвърдения бюджет за 2016, считано от 01.05.2016.

 

а основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА, Общинският съвет с  гл. 21 „за”  21 съветници прие предоставяне  на ОД МВР-Бургас, за нуждите на РУ – Несебър, 1 бр. лек автомобил за временно и безвъзмездно право на ползване.                                                                     

 

Броят съдържа и други интересни четива.                                                                                                 Четете за да знаете!                                                                                                            

АБОНИРАЙТЕ СЕ!СЕГА Е МОМЕНТА ЗА АБОНАМЕНТА!                                 

   Абонаментът е интелигентния начин да бъдеш информиран!                                                                       

  Като абонат на вестника всеки придобива правото за безплатни граждански обяви в рубриките “купува-продава-заменя”, ”под наем”, ”търси-предлага работа”, а също така и възможността да си поръча фирмена реклама при преференциални условия.

Освен това – всеки  абонат за 12 и 6 месеца ще получи като бонус юбилеен календар на вестника.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *