„М-Бус” пуска допълнителни рейсове по линията Бургас – Варна

| Източник:

 

 

Превозвачът  увеличава с 50%  местата  в автобусите

 

Превозвачът  „М –БУС”  въвежда лятно разписание по автобусната  линия   Бургас – Варна, като от началото на месец юли добавя към сега съществуващото  още един, допълнителен курс. Така най-ранният час на тръгване от Бургас става  06:30 ч., а най-късният за връщане от морската столица  -  19:00 ч.  Заради активния летен сезон по Черноморието, когато традиционно  пътникопотокът нараства,  от „М-Бус” увеличават с 50%  местата по линията. За удобство на пътниците курсовете ще се осъществяват с 30-местни автобуси, като всички са климатизирани, а кондукторите са с касови апарати. 

 

От бургаския превозвач напомнят, че и тази година са партньор на БДЖ в услугата „комбиниран превоз“. Тя  позволява със закупуването на един билет всички групи и индивидуални пътници, слизащи на жп гарата в Бургас , да направят удобна автобусна връзка до курортите по Южното Черноморие – Обзор, Поморие, Равда и Несебър.

„Традиционно и тази година „М-Бус”  ще е превозвачът, който ще прави комбинираните пътувания с БДЖ. Всички групи , пътуващи с железницата на почивка по Черноморието,  ще ползват наши автобуси за връзка от Бургас до курортните  селища. Тази година сме заложили и на индивидуални пътувания с един билет. Още на жп гарата в София заедно с билета за влака човек  може да си купи и билет за автобуса. С годините сме се убедили, че пътниците предпочитат да дойдат с влак до Бургас и с автобус да стигнат до Обзор, вместо да пътуват до Варна”, каза Румен Христов, управител на „М-Бус”.

 

По другата традиционно силна линия Бургас – Поморие превозвачът скоро ще закупи нов автобус, който ще обслужва нарасналия брой пътници.  По това направление почти всички автобуси ще са нови и климатизирани.

 

Ето и лятното разписание на „М-Бус” по линията Бургас – Варна: както винаги автобусите ще тръгват от сектор N8 на автогара „Юг” в Бургас и ще пристигат на Частна автогара „Младост” във Варна. С промяната от  юли курсовете от Бургас ще се осъществяват в часовете:   06:30 ч.;  07:00 ч.; 08:30 ч.; 09:00 ч.; 10:00 ч.; 11:00 ч.; 12:00 ч., а връщането от Варна ще е в часовете: 13:00 ч.; 14:00 ч.; 15:00 ч.; 16:00 ч.; 17:00 ч.; 18:00 ч.; 19:00 ч.

Print Friendly
FacebookСподели